• Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven € 50,-
  • Kosteloos & veilig achteraf betalen

Levi’s

18
Sorteer op:

Levi's

Levi’s, één van ‘s werelds meest geliefde kledingmerken en een merk dat al meer dan honderd jaar bestaat, heeft tot op heden jaarlijks veel succes met de beste kledingstukken. De kledingstukken showen een perfecte kwaliteit op een modebewuste manier.

Levi’s is een wereldwijd bekend kledingmerk dat niet stopt met ontwikkelen en het blijft zich aanpassen aan nieuwe tijden en trends. Maar altijd met een groot belang voor het behouden van zijn unieke waarde. Wat is het kenmerk van Levi’s en wat maakt het zo bijzonder dat het al zo lang bij een breed publiek een zeer geliefd merk is?

Geschiedenis van Levi’s

Levi’s heeft zijn eigen stijl die gemakkelijk te herkennen is zonder eerst naar het logo te kijken.

En dan te bedenken dat het allemaal met simpele jeans is begonnen. De Joodse immigrant Levi Strauss, oprichter van Levi’s, begon het merk in 1853 in San Francisco. Het begon als een bedrijf dat kleding, laarzen en andere spullen verkocht om de kleine winkels in het westen van het land te bevoorraden. Dit omdat er in die tijd een sterke vraag was naar resistente werkkleding voor mijnwerkers, landbouwers en veeboeren.

Over de jaren heen is het met veel ups en downs ontwikkeld tot een wereldsucces. De variatie in kleding werd steeds groter en het is een van de meest gedragen kledingmerken geworden van de afgelopen eeuw tot het heden.

Levi's is erin geslaagd zijn unieke persoonlijkheid te creëren, zowel in zijn producten als in zijn communicatie. Ze weten goed te definiëren wie ze zijn, waar hun producten om gaan en wat ze te bieden hebben.

Zoals de meeste grote merken hebben marketing en publiciteit een erg belangrijke rol gespeeld in de evolutie van Levi’s. Tot op heden kunnen we zeggen dat ze nooit een stop hebben gezet aan het continu gokken op nieuwe advertenties om zijn eigen merk en grote hoeveelheid diverse producten een groter potentieel te geven.

Niet alleen door traditionele reclame maar ook door het maximale te halen uit alle vormen van media en ondersteuning om de meest innoverende en creatieve voorstellen te maken.

Zo kunnen we bijvoorbeeld een van de origineelste ideeën benadrukken waar Levi’s ons nog niet zo lang geleden mee verraste. Dit gaat om een leuke pop-up kast van karton als onderdeel van een marketingactie om overal aandacht op de producten te vestigen.

Naast innovatie en creativiteit heeft Levi's echter niet geaarzeld om alles in te zetten om een grotere impact te creëren via nieuwe televisie reclamecampagnes. In veel reclames en advertenties kunnen we duidelijk zien dat ze zich inzetten voor vrijheid, gelijkheid en authenticiteit. Een merk voor iedereen, om te genieten en om lekker jezelf te zijn.

Kledingstukken die zich opnieuw blijven uitvinden

Levi’s is een merk dat altijd op de beste manier zijn traditionele kledingmodellen weet te vernieuwen. Elke keer als er wordt geïnnoveerd worden veel traditionele modellen aangepast tot de huidige mode. Dit is een van de redenen waarom Levi’s wanneer dan ook altijd hip en origineel blijft.

Levi’s staat vooral bekend om zijn spijkerbroeken en jeans. Dit is ook iets dat niet snel uit de mode zal raken. Een model als bijvoorbeeld de Levi's 501 kan je eigenlijk maar met één woord omschrijven en dat is “klassiek”. Dit model heeft zoveel toepassingen. Veel personen en ook bekenden hebben eigen stijlen gecreëerd in combinatie met deze broek afhankelijk van hun persoonlijkheid en trends van dat moment.

Een andere klassieker die door velen wordt gedragen en we dagelijks op straat tegenkomen is het traditionele Levi’s T-shirt. Dit is het beroemde basic shirt met korte mouwen met het bekende logo van het merk in het midden op de hoogte van de borstkas. Ze bestaan in verschillende kleuren en combinaties van logo en verschillende tonen. De meest voorkomende is het klassieke witte shirt met een rood logo.

Het leuke van Levi’s shirts is dat ze overal mee te combineren zijn. Zoals bijvoorbeeld een spijkerbroek, een trainingspak, met chino’s en zelfs met nette broeken. Deze shirts worden veel gedragen zowel door mannen als vrouwen van verschillende leeftijden. Veel kinderen dragen ze ook. Het is met recht een veelzijdig stuk te noemen. En dat kunnen niet veel merken waarmaken.

De populariteit van het Levi’s shirt komt grotendeels doordat ze betaalbaar zijn en gemakkelijk te verkrijgen. Het is een variant die we altijd al hebben gezien en dat geeft het shirt ook nog eens een extra lading. De shirts kunnen zowel nieuw als vintage worden gescoord.

Dit is een van de kledingstukken die zich steeds opnieuw blijft uitvinden. Misschien met weinig variatie, maar dankzij het perfecte design en goedwerkende publiciteit blijft het een trend. Aangezien dit shirt een van de eerste varianten was van Levi’s shirts, zijn de meeste Levi’s shirts, truien en hoodies gebaseerd op dit basismodel. Zo zien we veel shirts en truien in vergelijkbare stijlen, designs en kleuren.

Leef je uit bij het verzinnen van leuke combinaties

Het is niet gemakkelijk om te kiezen uit de ideale combinatie bij het dragen van Levi’s kledingstukken. Tegelijkertijd moet het ook niet noodzakelijk te moeilijk te zijn. Levi’s kleding is erg eenvoudig om te combineren, een kledingstuk van Levi’s heeft altijd de eigenschap goed samen te gaan met een kledingstuk van een ander merk en een gehele andere stijl.

Levi’s shirts, truien en hoodies zijn ideaal om gemakkelijk je eigen stijl te creëren. Het meest voorkomend is een mix van een Levi’s shirt in combinatie met Levi’s jeans, zowel voor mannen, vrouwen als kinderen.

Je kunt shirts combineren met chino’s, trainingspakken, nette pakken, noem maar op. Een tip voor een Levi’s shirt of trui is om die te combineren met een broek van Name it. De hoodies zijn te combineren met zowel jeans als chino’s en korte broeken.

Heb je interesse in één van deze artikelen? Neem een kijkje op onze webwinkel online. Hier zie je de mooiste artikelen als het gaat om truien, shirts, hoodies en broeken van het merk Levi’s voor jongens en meiden.